En lagom outvecklad uppdatering.

Hej, det var ett slag sedan. Sådär som det kan bli, och antagligen kommer bli.

Men nu är kaffet kokat, eftermiddagen och kvällen ledig sånär som på en sammanslagen ansträngning att tvätta med Flogstakompis J. Det är behövligt och ska bli lite skojigare att vara två. Om jag hade haft mjöl hade jag gjort en lite plommnpaj för jag köpte massa plommon häromdagen på ica. De var inte jättefräscha. Men billiga å andra sidan. Annars kan ju tipset lyda som följer; gå inte och handla halv tio en söndagskväll i studentaffär nummer 1. Det är utplockat.

Men som sagt kaffe och en knäckebrödsmacka med lite smör blev en ypperlig avrundning på den av lunchen bestående (lagom tråkiga) rissalladen som var den halva portionen eftersom jag är så förskräckligt dålig på att göra lagom mycket mat. Sällan till en eller två hela portioner utan gärna däremellan. Illa.

Ur studievärlden så kan jag berätta att efter två föreläsningar och dagens seminarium så tycker jag ruskigt mycket om mitt val. Tänk att få sitta och fundera på om argumenten är giltiga, varför du tror på dem. Att sanningen är objektiv och att något endast kan vara sant eller falsk men vilket av det du tror på beror på din evidens till premisserna och därifrån kan du ha en uppfattning som antingen är rationell eller irrationell. Släng in lite deduktion och induktion på det så har vi början av kursen. Mums!

Skadad kommer jag vara för livet. Men för att citera vår föreläsare; "Filosofi är inte vardag".

Hur den tekniska biten i livet går är ju annars diskuterbart. Datorn har hängt sig fem gånger sedan jag startade den för 30 minuter sedan. Mobilen hängde sig just (den temporära medan htc:n är på väg att hamna i paketet för service). Framlyset på cykeln gav upp igår kväll med. Jejjjjj! Eller något. Tänk en teknikfri värld...

Tjing.

Att predika och tillämpa.

RSS 2.0