Hej!

Bara ett kort (eller blir det? Vi får se...) inlägg, ett par rader om min vy. Jag sitter i det nordvästra hörnet av mitt nya krypin. Punktlamporna lyser upp mot den fortfarande tomma lagom smådaskiga gråvita tapeten och ger ett varmt ljus om inredningen och stöket. Kartonger och väskor på golvet men ändå hyllor, bord och fönsterbräde fyllda. Mattan på golvet som lagom passade till gardinerna och inte illa på det så gick stolsdynorna bra tillsammans med dem. Ett nytt madrassskydd blir ett uppdrag till veckan.

Nu är jag Uppsalabo. Student på riktigt (eller njaae, inget studentleg, ingen kår- och ingen nationstillhörighet ännu men snart).

Jag dricker grönt te från min nyinköpta tekanna. Jag har ätit invigningsmåltiden i min nya färgglada skål med min egen gaffel. Maten stektes och kokades i, skars på och med min egna stekpanna, kastrull, skärbräda och kniv. Se där du! Norrituren (svenskt ord?) var förresten en höjdare; stekt bacon i bitar, stekt gul lök och stekt tomat tillsammans med ris som kokat ihop med en skvätt mjölk. Salt, peppar och citronpeppar. Inga knusiduller. Men ack så smakligt!

Tre kaffepaket för 99 kronor på det närliggande Ica Maxi med mitt tillfälliga ica-kort i väntan på the real stuff. De rikiga grejerna. Ica Student verkar vara en bra deal med.

Tjing.

Ta vara på tiden. I guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0