Mindre politik och mer pussel.

Okej, lite mindre politik och lite mer ordbajseri. Var bara tvungen att få utlopp för den lilla diskuterande sidan inom mig, kvotering och dess effekter och orsaker går inte att se förbi.

Nu sitter jag här på en hård pinnstol som kan rasa isär, stöden under sitsen lossnar då foten rent automatiskt åker upp från golvet och söker ett stöd på annan nivå. Ryggen värken lagom mycket efter att ha suttit hela dagen lång; först med funderingar över vad Albert Camus ville säga med sin främlig och senare om grammatikens underliga fenomen som fraser, nominella bisatser, patienter, rektioner och annat helt obegripligt sammanhängande.

Ljudet från tvättmaskinens centrifugering ligger i bakgrunden för de mer genomträngande knappren från tangentbord runt om i rummet. En slurk te. Ett litet skratt från den hörlursbetäckta i soffan. Spotlightsen i köket lyser varmt upp disken i diskstället och den icke rengjorda spisen. Luften är uppvärmd av allas inhomhusvarande den första regndagen till ära.  Lugnet har sänkts sig.

Pussel, en flaska vin och samkväm i en aktiv handling mot internets hårda grepp väntar oss.

Dagen och jag har varit sams.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0